WIELOFUNKCYJNOŚĆ
STABLINOŚĆ
SPOWALNIAJĄCA JEDZENIE
Parametry:
- Zwierzę
- Pies
WIELOFUNKCYJNOŚĆ
STABLINOŚĆ
SPOWALNIAJĄCA JEDZENIE
Parametry:
HIPOALERGICZNA
54,5% MIĘSA
DLA DOROSŁYCH PSÓW
Parametry:
Parametry:
Zestaw puszek w pysznych smakach:
Poznaj wysokomięsne karmy mokre dla psów Pan Mięsko.
Wyróżniają je starannie wyselekcjonowane mięsa z dodatkiem soczystych polskich jabłek i cennych dodatków, jak zioła, czy nasiona, które pozytywnie wpłyną na zdrowie oraz kondycję Twojego psa.
Nasze receptury zostały przygotowane przez specjalistów, po to, aby dostarczyć Twojemu czworonożnemu towarzyszowi dokładnie to, czego potrzebuje. Twój pies zasługuje na wszystko, co najlepsze.
SKŁAD: 50 % indyk (21 % mięso, 10 % płuca, 9 % żołądki, 8 % wątroba, 2 % serca), 27,6 % bulion, 15 % dorsz (cała ryba), 6 % polskie jabłka, 1 % minerały, 0,2 % olej z łososia, 0,1 % suszone drożdże piwne, 0,1 % pestki dyni.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 10,7 %, włókno surowe 1,2 %, tłuszcz surowy 5,6 %, popiół surowy 2,2 %, wilgotność 78,2 %, wapń 0,45 %, fosfor 0,36 %.
DODATKI DIETETYCZNE: (jm) witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42.
ENERGIA METABOLICZNA (kcal/100 g): 92,4
SKŁAD: 50 % indyk (21 % mięso, 10 % płuca, 9 % żołądki, 8 % wątroba, 2 % serca), 27,6 % bulion, 15 % mięso z jelenia, 6 % polskie jabłka, 1 % minerały, 0,2 % olej z łososia, 0,1 % suszone drożdże piwne, 0,1 % dzika róża.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 10,7 %, włókno surowe 1,2 %, tłuszcz surowy 5,6 %, popiół surowy 2,2 %, wilgotność 78,2 %, wapń 0,45 %, fosfor 0,36 %.
DODATKI DIETETYCZNE: (jm) witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42.
ENERGIA METABOLICZNA (kcal/100 g): 92,4
SKŁAD: 50 % wieprzowina (28 % mięso, 11 % płuca, 6 % wątroba, 5 % nerki), 27,6 % bulion, 15 % mięso z dzika, 6 % polskie jabłka, 1 % minerały, 0,2 % olej z łososia, 0,1 % suszone drożdże piwne, 0,1 % czystek.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 10,2 %, włókno surowe 1,2 %, tłuszcz surowy 7,2 %, popiół surowy 2,5 %, wilgotność 76,6 %, wapń 0,45 %, fosfor 0,36 %.
DODATKI DIETETYCZNE: (jm) witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42.
ENERGIA METABOLICZNA (kcal/100 g): 104,9
Skład: 50 % wieprzowina (28 % mięso, 11 % płuca, 6 % wątroba, 5 % nerki), 27,6 % bulion, 15 % mięso jagnięce, 6 % polskie jabłka, 1 % minerały, 0,2 % olej z łososia, 0,1 % suszone drożdże piwne, 0,1 % natka pietruszki.
Składniki analityczne: białko surowe 10,2 %, włókno surowe 1,2 %, tłuszcz surowy 7,2 %, popiół surowy 2,5 %, wilgotność 76,6 %, wapń 0,45 %, fosfor 0,36 %.
Dodatki: (jm) witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42.
Energia metaboliczna (kcal/100 g): 104,9
Opis
Specyficzne kody
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
✓ Z dodatkiem czystka.
✓ 92,6% mięsa, podrobów i bulionu.
Parametry:
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
Parametry:
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
Parametry:
Parametry:
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
Parametry:
Parametry:
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI SKŁADNIKI
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ SKŁADNIKÓW
ZRÓŻNICOWANIE SMAKÓW
Parametry:
Musisz się zalogować
Zaloguj się
Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.
Zaloguj sięJesteś pierwszy raz? Zarejestruj się i dołącz do programu lojalnościowego. Dowiedz się co zyskasz